Geen categorie no image

Published on september 27th, 2017 | by Marlou

0

Buffet aan huis? Maak het uzelf gemakkelijk

Een buffet thuis organiseren kan de nodige kopzorgen veroorzaken, vooral wanneer de gelegenheid groots aangepakt moet worden en de gasten niet louter uit intimi bestaan.

Hoe pakt u het aan? Hoe zorgt u ervoor dat het geheel warm blijft, zonder dat u hiervoor allerlei professionele horeca apparatuur moet aanschaffen? Wat te doen met specifieke wensen (dieet, allergieën, vegetarische gasten). Op het moment dat u merkt dat u het eigenlijk niet aankan, is het inhuren van een thuiskok, of cateraar een goede oplossing.

Geen organisatorische stress

Een cateraar ontzorgt door het wegnemen van de organisatorische stress en het grote voorwerk wat u vooraf te wachten staat (van boodschappen doen tot gerechten bereiden). Alle benodigde horeca-apparatuur is aanwezig bij de cateraar, van grote warmhoud-soeppannen tot serviesgoed.

Den Haag e.o.

Binnen de regio Den Haag kunt u catering voor thuis bestellen via de website NJ-Cook4you.nl.

Deze gespecialiseerde cateraar wordt geleid door een ervaren chef kok; klanten kunnen dan ook rekenen op een hoge kwaliteit van diensten. Uw feestlocatie (thuis) kan tot in de finesse aangekleed worden. Ook bedienend personeel behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. NJ-Cook4You onderscheidt zich door het samenstellen van hoog culinaire gerechten, hapjes en fingerfoods.

Verras uw gasten op spectaculaire gerechten en ontzorg uzelf: bezoek snel de website!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑