lichaam

Published on juni 27th, 2018 | by Marlou

0

Hoe vergroot je je vruchtbaarheid voor een snellere zwangerschap

Als je graag zwanger wilt worden dan kan elke dag er een teveel lijken. Besef ten eerste dat 20% van de paren die een kinderwens hebben er zeker een jaar over doen voordat het echt lukt. Maar dan blijven er natuurlijk nog vele andere vrouwen over die het maar al te graag willen maar waar het zelfs na een lange periode niet lukt.

Als de wanhoop nabij is….

Uit pure wanhoop duiken ze dan met jan en alleman onder de lakens om de kans om zwanger te geraken te vergroten. Ondanks dat de frustratie zeer begrijpelijk is kan het wanhopige gedrag ook voor vele andere ‘complicaties’ zorgen die misschien voorkomen hadden kunnen worden. Want als er je dan door de vele vrijages dan toch pardoes zwanger wordt wie is dan de vader van je kind? Die draad zou je dan zomaar wel eens kwijtgeraakt kunnen zijn. Gelukkig hebben we dan wat tips hoe je misschien wel sneller zwanger raken. Voor zowel de man als de vrouw hebben we hiervoor wat tips.

 

Gezondheid is erg belangrijk in deze periode

Gezondheid is een belangrijk gegeven in het proces van zwanger worden, Vooral voor de man want bij hem heeft zijn lichamelijke toestand direct effect op de kwaliteit van zijn sperma. Probeer dus niet zwanger te worden als een van jullie een griepje of verkoudheid heeft. Zorg ervoor dat je genoeg beweegt en vooral ook dat je ook goed en gezond eet. Vermijd sowieso alcohol, tabak en andere drugs want deze van invloed op de kwaliteit van de sperma en de ejaculatie. Omdat de ejaculatie minder heftig is wordt de kans op een bevruchting ook minder omdat de zaadcellen minder ver in de vrouw komt. Naast de mindere kwaliteit is de kans op bevruchting dus ook een stuk kleiner.

Zorg voor een goede hormoonhuishouding door een goed voedingspatroon


Door een goed voedingspatroon kan je een positieve invloed uitoefenen op de balans tussen de hormoon balans tussen oestrogeen en progesteron. Eet geen aspartaan, dit is een zoetstof die in veel Light producten zit. Drink veel water en probeer koffie te vermijden. Eet veel gedroogd fruit en volkoren varianten.Eet vooral gevarieerd en regelmatig, dus zo’n driemaal per dag. En stop met het eten van vlees! Voor meer tips voor voedings tijdens de zwangerschap kan je eens op de volgende website kijken.

 

Nog even wat tips voor de mannen

 

Zorg dat het zaakje onderaan vrij en gekoeld kan hangen zodat de spermacellen op de juiste temperatuur kan blijven hangen. Zorg dat je voldoende beweegt en dat laat het masturberen maar een beetje achterwege. Want om een sperma van kwaliteit te hebben dient het zaad wel even te kunnen rijpen. En laten we nu eerlijk wezen, het is natuurlijk veel leuker om deze onderbroek blijdschap als feestje met je partner te bewaren


We hopen dat de bovenstaande tips snel zullen leiden tot beschuit met muisjes!

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑