Het is al langer bekend dat de Aloe Vera plant een medicin..." /> Krijg een frissere uitstraling met Aloe Vera gezichtsverzorging | Online Gezond

Geen categorie no image

Published on augustus 29th, 2018 | by Marlou

0

Krijg een frissere uitstraling met Aloe Vera gezichtsverzorging

 

Het is al langer bekend dat de Aloe Vera plant een medicinale werking heeft en dat je het voor allerlei kwalen kan gebruiken zoals eczeem, blaren en een verbrande huid. Wist je ook dat het voor je gezicht wonderen kan doen? Met Aloe Vera gezichtsverzorging krijg je een frissere uitstraling, zie je er gezond uit en blijft je huid langer mooi. Wie wil dat nou niet?

 

Aloe Vera: sap, gel en latex

Wat is Aloe Vera precies? Aloe Vera is een plant die tot de vetplanten behoort en is afkomstig uit Afrika en het Arabisch Schiereiland. Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van de plant. Dit kan door de gel in de bladeren, de sap die vrijkomt bij het persen van de bladeren en ook latex, een kleverige substantie die zich onder de huid van het blad bevindt. De gel en latex worden in veel crèmes en lotions gebruik, en het sap, ook wel vruchtvlees genoemd, kan worden toegevoegd aan drankjes. Er zijn zelfs speciale Aloe Vera drankjes.

 

De heilzame werking

Aloe Vera werd vroeger al veel gebruikt bij het genezen van wonden en ziektes, maar lang geleden is ook al ontdekt dat het heel goed is voor de huid. Mensen die regelmatig producten met Aloe Vera gebruiken hebben een sterkere huid, merken dat hun huid een stuk elastischer is en zien minder rimpels. Een waar wondermiddeltje dus! Je kunt Aloe Vera gebruiken als een gezichtsreiniger die je opdoet als je gaat slapen. Het is zelfs bewezen dat Aloe Vera anti-verouderend kan werken..

 

Producten met Aloe Vera

Je kunt Aloe Vera in veel verschillende producten terugvinden, zoals gezichtscrèmes en lotions, maar ook in bad- en doucheproducten. Ook in zonnebrandcrème zit vaak Aloe Vera, omdat het goed werkt tegen het verbranden van de huid. Er zijn ook veel natuurlijke producten met Aloe Vera te koop. Hier zijn geen kunststoffen of andere bestanddelen aan toegevoegd en zo heb je pure Aloe Vera. In sommige gevallen zijn er plantaardige bestanddelen aan toegevoegd. Vooral wanneer je regelmatig Aloe Vera gebruikt, zul je een frissere uitstraling krijgen en kunnen genieten van de voordelen van deze wonderplant.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑