verzorging no image

Published on september 21st, 2018 | by Marlou

0

Lijk slanker met de juiste kleding

We willen allemaal slank zijn, maar helaas leven we in een maatschappij waarin maar een klein gedeelte van de bevolking het geluk, dit ook echt te zijn. Toch kun je met kleding heel veel bereiken, kijk maar eens naar onze tips.

Eén kleur creëert lengte

Wanneer je smorgens voor de kast staat om jouw outfit van vandaag uit te zoeken, pas alles dan op elkaar aan. Kledingstukken van de zelfde kleur maken namelijk langer. En iemand die langer is toont minder vol. We zeggen niet voor niets vaak : dat kleine dikkertje”.

Weg met die oversized kledingstukken

Oversized kledingstukken zijn gemaakt voor mensen met een maatje meer. Maar wist je dat juist deze wijde kleding jou nog voller maakt dan dat je misschien bent? De kleding verhult dan wel jouw buik maar geeft je onder de kleding nog meer ruimte, dus niet doen! Trek eens een strakke rok aan en detailleer je taille. Deze mag er best zijn.

Maak het niet te druk

Vermijd drukke en kleine dessins als je niet zo groot bent. Ga voor een simpele stof. Kies bijvoorbeeld voor een streep aan de zijkant van je broek. Dit maakt je benen dunner en je langer en slanker lijken. Op de website van Vrouwenaanrader.nl hebben ze hier een paar hele mooie voorbeelden voor verzameld.

Focus op jouw sterke kanten

Ook al zeg je nu nee, iedereen heeft ze, sterke kanten. De een heeft mooie slanken benen, terwijl de ander een geweldige decolleté heeft. Benadruk deze punten! Je leid hiermee de aandacht af van de punten die je minder mooi vind.

Haar staat het geweldig, mij niet

We willen allemaal de laatste trends dragen, maar wat als die design jurk jouw vriendin geweldig staat maar jou niet? Kies kleding die bij je past. Waar een ander oogverblindend in lijkt, kan voor jou rampzalig zijn. Maar andersom natuurlijk ook. Kies dus de trends waar jij je lekker bij voelt, want hoe je jezelf voelt, dat straal je ook uit!

Bron: altijdvrouwen.nl


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑