Geen categorie no image

Published on januari 24th, 2019 | by Marlou

0

Meer fietsen dankzij de e-bike

Een goed voornemen voor veel mensen is meer bewegen. Ja we hebben het allemaal super druk. Met werk, familie kinderen en andere verplichtingen. Maar we hebben allemaal wel een paar uurtjes per week dat we i.p.v. Netflix kijken ook wel iets aan de gezondheid zouden kunnen doen. Exact zo voor mij.

Dus ik heb voorgenomen om meer te gaan fietsen. Het ding is alleen ik haat tegenwind fietsen. Ik ken maar weinig mensen die dit leuk vinden. Ook vind ik het al snel saai worden als ik niet snel vooruit kom. Enfin, we leven vandaag de dag in 2019, en er is een uitvinding die heet de e-bike en deze verhelpt al deze struikelpunten.

Enfin, ik heb van vrienden gehoord dat Puch e-bikes heel goed zijn. Voordelig, maar prima kwaliteit. En ze zien er best wel kek uit wat ook belangrijk voor mij is. Dus ik ging al snel op zoek naar specifiek Puch elektrische fietsen. Ik vond ze uiteindelijk op de website van Fast & Furious Scooters (URL). Enfin, ik wilde specifiek een damesmodel, omdat, nou ik ben een dame, dus beter een ietwat lichter model, en vrouwelijk uiterlijk, die hadden ze gelukkig en die vond ik specifiek hier.

Enfin, nu heb ik dus absoluut geen excuus meer om niet te fietsen. En ik ga er dan ook wel vrijwel dagelijks op uit. Minstens 10 kilometer iedere dag wel. Ik houdt dit bij met een app op de smartphone. Ik doe alles nu op de fiets, boodschappen, vriendinnen bezoeken, kleding shoppen. Waarom niet, en beter voor milieu natuurlijk want dat gaat ook niet de goede kant op als ik kijk naar alle rapporteren omtrent klimaat verandering.

Dus des te beter als we allemaal aan de e-bike gaan en de auto meer laten staan. Sowieso in Nederland want de infrastructuur hebben we.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑