Evenementen

Published on januari 16th, 2013 | by Marlou

De Nationale Gezondheidsbeurs 2013

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Er staan tijdens deze beurs vier thema’s centraal: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging, Sport & Wellness. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op 25, 26 en 27 januari.

Activiteiten Nationale Gezondheidsbeurs

Medisch

De zone medisch is ingericht met producten, dienstverlening en informatie op medisch gebied. Binnen deze zone zijn er verschillende Gezondheidspaviljoenen zoals het Allergie Paviljoen en het Oog Paviljoen. In het Oog Paviljoen worden onder andere professionele oogmetingen uitgevoerd.

Eten & Drinken

Een zone gericht op gezonde voeding, leefstijl, producten en diensten. In deze zone staat het Voeding Paviljoen. Hier worden testen en metingen uitgevoerd door de Diëtisten Coöperatie Nederland.

Verzorging

In deze zone kunt u alles vinden over verzorgingsproducten zoals mondverzorging, huisverzorging en voetverzorging. Zo kunt u in het Mond Paviljoen een tandvleescheck doen en in het Voet Paviljoen een voetencheck.

Sport & Wellness

Deze zone beschikt over een ruim aanbod van producten en testen met betrekking tot sport. Daarnaast geeft de zone een overzicht van wellness vakanties, sportaccessoires en sportkleding.

Toegang Nationale Gezondheidsbeurs

Koop je kaart online (stuk goedkoper en je vermijdt wachttijden aan de kassa) of aan de kassa in de jaarbeurs. De kaarten zijn maximaal €12,50 per stuk. Veel plezier!

Zorgverzekering

Hoewel we ons best doen, hebben onze gezondheid niet altijd in eigen hand. Zorgverzekeraars beschermen ons tegen kosten de tot grote hoogte kunnen stijgen wanneer we onverhoopt in het ziekenhuis belanden.

Maar een zorgverzekering is niet goedkoop en bovendien verschillen de pakketten inhoudelijk ook nog eens sterk. Bij www.goedkoopste-zorgverzekering.net kan men een goede inschatting maken welke zorgverzekeraar goed aansluit bij de behoefte. Niet onbelangrijk is ook dat hier eenvoudig de goedkoopste bij gevonden kan worden via een simpel vergelijk.

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑